dimarts, 9 de gener del 2018

CINGLE DEL NIU DEL VOLTOR I MOLETA DE CALS REIS





Ahir la sortida va ser per cortesia del Grup Excursionista “Verderol Extrem”. La sortida era completament inèdita i va començar a l’aparcament del nu de Sa Corbata.
Des del mateix moment que vàrem sortir, i fins que tornarem al nu, la caminada va transcorre fora de traça, per llocs molt escarpats, amb espessa vegetació, i amb petits desnivells que teníem que anar solventant de la millor manera possible. Tampoc teníem una gran ajuda de les fites, ja que encara que n’hi ha, són poques.
Per tant ens carregàrem de paciència i anàrem fent. A la pujada de la primera fita del dia, perdérem el camí i sortirem quasi a dalt del cingle, emperò ens separava un pas molt delicat, que com és costum no volérem passar  per temes de seguretat, el primer és la seguretat per a nosaltres. Baixarem una mica, li donàrem la volta i després si que poguérem assolir la punta del cingle sense cap dificultat tècnica.
La baixada, novament i per un camí diferent fou complicada, terreny amb moltes carritxeres, ple de forats i altes roques, fins que arribàrem a la coma que puja paral·lela a sa Moleta de Cals Reis, tot d’una que poguérem progressàrem directament al cim, que fou assolit sense cap altre dificultat.
Un aire gèlid ens va acompanyar per a dinar, no va mancar el rebentat de guisqui per espantar el fres i donar forces.
Acabàrem la volta circular al nu de sa Corbata i vàrem anar a celebrar la cosa al Mirador de Ses Barques, encara que n’Andreu va partir per proximitat cap a Inca, com el Mirador estava tancat fórem al Bareto Stop de Sóller.
Assistents: Andreu, Manolo i Tomàs

Metòde MIDE: 3543. Per tant la consideram Difícil +3






















































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada