diumenge, 7 de gener del 2018

PAS DE NA MARTORELLA-CORNADOR GRAN

Avui ha estat la primera sortida del Peus de Pork per terres mallorquines d'enguany. Hem partit  de Fornalutx, amb una forta pluja que no ens ha deixat pràcticament fins que hem assolit el Pas de Na Martorella, dues hores després.
Tothom a pujat ben equipat, xubasqueros, paraigües, però tots hem arribat xops, la pluja no perdona, dóna vida, però et mulla de dalt a baix.
Al Pas de Na Martorella, també anomenat Portell de Sa Costa, hem barenat una mica, fruits secs, formatge, avui no hi havia cafè, una errada considerable.
Hem seguit cap el Coll de l'Ofre, per un sender ben marcat, la boira ens ha engolit, no es veia quasi res, i en poc més de vint minuts ens hi em situat, no es veia ni l'Ofre, però si hem trobat sis animalets de raça equina, un de blanc i cin de negres.
Hem continuat fins el camí del Barranc de Biniaraix, a on tot d'una ens hem desviat per agafar el sender que ens dur als Cornadors, per un camí de ferredura molt ben marcat.
A quatre hores de la sortida ja érem a dalt del Cornador Gran, havíem fet uns 1300 metres de desnivell acumulat a una bona marxeta.
Ens hem aixugat i canviat de roba dins el Refugi d'en Xim Maqueda, renovat recentment, a on hem trobat u nna botella d'herbes dolces que hem fet nostra, més les herbes que ja duiem hem sortit del Refugi tant contents que n'Andreu ha partit en carrera i no ha aturat fins a Fornalutx.
La resta del grup hem baixat pel barranc amb molta cura, ja que llenegava com una pista de gel, a estones amb una lleugera pluja. Ens hem reunificat als rentadors de Biniarraix i tot seguit hem fet el tram de carretera que ens ha duit a fornalutx, abans de donar per finalitzada la jornada, hem begut unes cervesetes i uns vinets al bar de la Plaça.
Assistens: Andreu, Artur, Jordi, Mer i Tomàs.
Mètode MIDE:  3323. Per tant la consideram Mitjana +3
















































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada