dijous, 5 d’abril del 2018

DE SAN MARTÍN DE VERI A GABÁS

La Sortida d’avui ha estat una volta circular entre els pobles de San Martín de Veri i Gabás, tornant al poble de San Martín per un lloc diferent.
La sortida l’he feta des de San Martín pel PRHU-50, que en pujada arriba al Refugi de la Margarita passant pel Collado de .Muria, el problema és que la senyalització d’aquest recorregut és inexistent, i tot d’una he trobat neu en el recorregut, he travessat dues pistes forestals i he intentat arribar fins el Collado de Muria amb les raquetes, emperò la neu estava molt fluixa i les raquetes s’enfonsaven molt a cada passa, he optat per no pujar al Collado i seguir la pista que em duria fins el poble de Gabás, que en alguns trams acumulava molta neu i en altres hi havia terra.
La tornada l’he feta pel GR-15, per un barranc, molt complicat per la quantitat d’arbres que impedien caminar bé, tombats enmig del sender, i fins i tot algunes esllavissades de terra que feien que s’hagués d’anar a cercar el sender, ja que es perdia. Finalment, com el torrent duia molta aigua he tengut que passar nedant en pilotes, ja que no tenia ganes de banyar-me els peus.
Ruta realitzada en quatre hores i mitja, però he perdut una mica de temps en posar-me i llevar-me les raquetes i en tornar enrere algunes vegades, però les coses són així, els camins a vegades costa trobar-los o no estan en les condicions esperades.
Assistents: Tomàs.
Mètode MIDE: 2223. La consideram Mitjana +1



























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada