diumenge, 1 d’abril del 2018

REFUGIO DE LA SOMA Y COLLADO DEL SANTO (SIERRA FERRERA)

La sortida d’avui ha estat per la Sierra Ferrera, una mole de 17 quilometres de longitud, que te mols de cims que passen de 2000 metres, essent la Peña Montañesa el més alts de tots, el 2016 el vaig pujar.
He patit molt, ja que duia 40 dies sense poder caminar, resultat de una fascitis plantar molt mala de curar, no estic en forma i s’ha notat.
Avui la idea era anar fins el Refugio de la Soma, i des d’allà assolir dos cims, emperò hi havia neu en el trams finals i he decidit deixar-ho per una altre ocasió, és un recorregut sense gaire problemes, emperò amb neu la cosa es complica molt.
Des del Refugi he anat per una pista forestal a agafar el sender que puja al Collado del Santo i així com a mínim he pogut arribar al cordal de la Serra i he pogut veure les impressionants vistes que hi ha a l’altre costat del Cotiella i tots els cims que l’envolten, avui tapats completament per la neu.
En total han estat més de set hores de ruta, amb un desnivell acumulat de 1100 metres, ja que he sortit del poble San Juan de Toledo (cota 912), i he assolit per separat el Refugi (1724) i el Collado (1798) amb una baixada enmig.
Assistents: Tomàs
Metòde MIDE: 1224. Per tant la consideram Mitjana bàsica.



SAN JUAN DE TOLEDO




REFUGIO DE LA SOMA



COLLADO DEL SANTO






SIERRA FERRERA













REFUGIO DE LA SOMA


















PICO COTIELLA









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada