dissabte, 27 d’abril del 2019

COMELLAR DE S'HOMO I SERRA DE S'ESQUERDAR


Com solem fer cada tres o quatre mesos, duim a terme una sortida matinal en final a una zona recreativa o restaurant a on dinam junts, avui estava previst anar a la zona dels Pixarells, emperò amb el tema de la 312 varem canviar a l’Àrea Recreativa de sa Covera Negra al PK 10 de la carretera Caimari-Lluc.
Per tant hem deixat els cotxos a l’aparcament d’aquesta àrea i hem anat a caminar una mica, hem passat la carretera i hem agafat el camí del Comellar de l’Homo, la intenció era fer una volta fins el collet que permet pujar al Puig de n’Ali i després tornar pel camí vell de Lluc.
Quan hem arribat al collet i vist que teniem temps, hem decidit pujar al punt més alt de sa Serra de s’Esquerdar, que està entre el Puig de n’Escuder i el Puig de n’Ali, hem anat fins aquest punt, per després tornar al collet i baixar cap el camí de Lluc per un sender que avui dia està molt ben marcat i trepitjat, finalment hem arribat altra vegada a la zona recreativa, a on ens hem trobat amb la resta de companys que venien a dinar i no han pogut venir a caminar. Hem pogut torrar, ja que fins dia 1 de maig no comencen les restriccions de foc.
Han volat botelles de vi i cerveses, la gent de la muntanya beu molt, encara que no doni una passa, hem torrat i compartir menjars diversos, també hem analitzat la situació política i del cor, ah, i sobretot hem criticat a aquells que no han vengut, això sempre s’ha de fer en una bona celebració, si no resta descafeïnada.
Assistents: Magdalena, Joana María, Alvaro, Lluís, Xisca, Marga, Pedro, Manolo i Tomàs.

Mètode MIDE: 2222. Per tant la consideram FÀCIL +4





COMELLAR DE S'HOMO



PUIG DE N'ALI I MASSANELLA AL FONS



LA SECCIÓ JOVE ES VA INCREMENTANT









PUIG DE N'ESCUDER

MORT NATURAL O CAÇA?




PUIG DES GRAU PUIG CARAGOLER DES GUIX



NA MAGDALENA VISTA DES DE LA CIMA DE LA SERRA

PUIG DES GRAU PUIG CARAGOLER DES GUIX

VISTA LATERAL PUIG DE N'ALI


ES BOC DES MOLINAR SEMPRE  BEN ACOMPANYAT





RIQUES, GUAPES I FAMOSES



ES GENERAL "IN VIGILANDO"



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada