dissabte, 20 d’octubre del 2018

MACROQUEDADA GRUPO AMANDO LAS MONTAÑAS


Encara que aquesta publicació no descriu una ruta, si que la public  dins   el Blog de muntanya, perquè precisament pot ser que a partir d’ara pugui realitzar moltes rutes pels Pirineus amb la companyia de totes les persones que conformen aquest magnífic grup.
El Grup va prendre cos a partir de la iniciativa de Naghi, un gran amant de la muntanya que va tenir la idea de reunir a partir del Grup de Face “Amigos de los Pirineos”, un grup de Whatsapp, en el qual es poguessin gestionar sortides. L’èxit d’adhesió va set total i es va tenir que aturar l’entrada de nous membres per qüestions lògiques de gestió. S’han format 7 subgrups ja que el grup principal no admet publicacions, només les que publiquin els administradors de cada grup i que sempre són sortides ja preparades a les quals qui es vulgui afegir, ho fa, i a partir  d’aquí disposa de tota la informació en l’enllaç de la sortida prevista, en poques paraules, una organització quasi perfecte.
A partir de tot plegat, es va pensar en fer una quedada a Bujaruelo de tres dies, per que tothom que volgués venir pogués conèixer a altres membres del Grup, en el meu cas no coneixia a ningú, però el meu esperit em va fer agafar vaixell i cap a Bujaruelo, a on ja hi havia estat abans dues vegades.
L’allotjament ha estat en el Refugio de Bujaruelo en la suite principal, la denominada “Buardilla”, amb lliteres tipus cap de concentració, dos banys, dues dutxes i un luxe siberià. Una petita taca, ha estat que el tracte rebut pels amfitrions del Refugio, no ha estat el millor desitjat, però això no ha impedit de cap manera  el gran festival de la trobada.
A partir de les 18:00 els integrants del Grup anaren arribant, el dissabte arribaren tres més i el diumenge el darrer. Poc a poc ens hem anat coneixent, fent les menjades plegats i organitzant una serie de tallers el dissabte, que foren sobre material, nuus de muntanya, cordes, ioga,  micologia, hi havia altres preparats, però el temps no va donar per més.
El diumenge es varen fer dues rutes, una més curta i suau i l’altre al Pico Fenez, la qual es descriurà en una altra publicació.
Una anècdota important, entre moltes altres, la de una persona que roncava els vespres i que no va deixar dormir a ningú, evidentment no es pot dir qui era, de fet varen poder ésser diverses, també hi havia persones que es movien en el llit com si tinguessin el mal de San Vito, fet que provocava un renou estruendós, quan giscaven els somiers de fusta.
I una segona anècdota que també vull mencionar va ser la visió de una víbora que varem trobar dormint penjada en un arbre, fet que és molt díficil de veure.
Finalment, vull agrair a tots el integrants, l’excel·lent companyerisme i cordialitat en que tot ha transcorregut i que aquest sigui el començament de un caramull de rutes i experiències a la muntanya.
Assistents: Pili, Pilar, Sony, Naghi, Pedro, Pep, Arancha, Bet, Diana, Victor, Dani, Adrián, Gelen, Oscar, Sanshi, Ria i Tomàs.


































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada