divendres, 19 d’octubre del 2018

BUJARUELO A CABAÑA DE ORDISO


He arribat a Bujaruelo devers les 14:00, com ja no tenia temps de fer una ruta llarga i esperant als components del Grup  “Amando los Pirineos”, que tenien que anar arribant en el transcorre de l’horabaixa, he decidit fer una ruta curta, sobretot per veure els colors del bosc a la tardor i anar coneixent una mica més l’entorn.
He sortit del famós Puente de Bujaruelo en direcció Nord, al costat del riu, un lloc paradísiac sense cap mena de dubtes, abans d’arribar al Puente de Oncins, m’he desviat a la dreta per anar pel GR 11, que ja no deixaria.
En lleugera pujada, m0he trobat amb una placa commemorativa en memòria de un soldat mort el 2016, que paradoxalment anava a salvar la vida  o al manco a cercar a una persona desapareguda en la zona, és per això que per doble motiu s’ha d’anar en compte en temes de seguretat a la muntanya, per tu mateix, i pels que puguin venir a rescatar-te. En aquest cas el saldo va ser nefast, va morir el soldat i la persona que cercaven va ser trobada morta un més després.
He seguit per la pista i a ma dreta hi ha una cascada impressionant de molts metres d’alçada, sempre s’agraeix veure caigudes d’aigua, és un gran espectacle.
Finalment i després de passar una tanca, he arribat a la Cabaña de Ordiso, que era el lloc fins el qual volia arribar, evidentment el GR 11 segueix passant pel Puerto Viejo de Brazato a Baños de Panticosa.
A la Cabaña he fet una aturadeta per menjar una mica, quan he pogut veure com un bou picador volia aparellar-se amb totes ses vaques que hi havia pel redol, anava de una en una a mem si les muntava, tristament per ell no hi ha hagut sort i no ha pogut culminar, a més a més hi havia un altre bou que no deixava de bramar, és que n’hi ha que ni mengen ni deixen menjar.
La tornada ha estat pel mateix camí, totalitzant una mica menys de tres hores, deu quilometres i un desnivell de uns 300 metres.
Assistent: Tomàs.
Mètode MIDE: 1112. Per tant la consideram FÀCIL +1

PUENTE DE BUJARUELO








CABAÑA DE ORDISO











CASCADA

ES GENERAL



PLACA  "IN MEMORIAN" SOLDAT MORT EN UN RESCAT







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada