dimarts, 20 de juny del 2023

VALLE DE OTAL-CASCADA DE SORROSAL

Primera ruta d'aquesta estada a Ordesa, pernoctam a Fanlo, poblet del Sector Añisclo i anam fins a Bujaruelo, el dia es presenta plujós i per començar, decidim fer una ruta poc complicada, sortint del refugi, agafam la pista de ma esquerra, que ens dur a diversos llocs, nosaltres concretament anam al Valle de Otal.
Seguim en tot moment la pista, encara que si es vol, es poden fer algunes dreceres, nosaltres pujam per la pista, a la tornada si que agafam les dreceres.
El camí, puja amb un lleuger pendent, fins que arribam a un coll, tancat amb barrera pel ramat, passam la barrera i ara en suau baixada, ens adentram dins el Vall de Otal, creuam el riu i passam a caminar per la seva dreta, fins que arribam a una gran cascada, passam una mica la cascada i com que no hem de fer la circular, tornam enrere pel mateix camí, aturant a la cascada a berenar.
La tornada com he comentat pel mateix camí d'anada, ara si acurçant una mica per les dreceres, fins que arribam al refugi de Bujaruelo.
La segona part de la ruta la fem des de Broto, anam fins la gran Cascada de Sorrosal, a on arribam des del poble en pocs minuts.
En resum, ruta d'anada i tornada de 13,5 quilometres, amb un desnivell positiu de 350 metres, realitzada en 4 hores comptant aturades.
Asssistents; Miguel, Martí, Raúl i Tomàs.
Mètdo MIDE: 1123 FÀCIL +3

VA PER TU LLUÍS


1 comentari: