dimarts, 30 de gener del 2018

LA MALÉ I SA TORRE D'ARIANT

La sortida d'avui a la zona de la Malé, no et pot deixar indiferent, et pot enamorar o pot ser que l'odiïes. És una zona salvatge, agrest,  de roca càrstica, un compendi de carritx i pedra, una obra magistral de la natura, brutal.
Hem sortit des de les cases de Mortitx, per anar a agafar el Pas des Garrover, però es veu que hem errat en qualque moment el camí i hem anat a pegar a prop del Coll d'Ariant, des d'allà hem vist el Pa de Figa, que ens ha servit de guia, hem arribat al camí asfaltat que ens ha duit a la Torre d'Ariant.
Des de la Torre hem tornat a agafar aquest camí per deixar-lo ben aviat per l'esquerra i agafar un camí que després es converteix en sender que ens duria a La Malé, aon hem aturat una mica per descansar i pegar una mossegada.
Es veu que hem tornat errar el camí i aquesta vegada i hem pujat per una zona, sense firal i molt abrupta, ens hem divertit molt, per amunt, per avall, cap aquí, cap allà, ni un segon de descans, entre les monges que formen el conglomerat del rocadal.
Finalment hem vit el camí que venia de Ses Voltes de s'Ullastre i l'hem seguit, per arribar de nou aSes cases de Mortitx, després de sis hores i mitja des del començament.
Ses cabres han estat contentes de la nostra presència.
Asistents: Marina, Andreu i Tomàs.
Metòde MIDE: 3543. Per tant la consideram Difícil +4


























































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada