dissabte, 3 d’agost del 2019

TRAVESSA A L'EMBASSAMENT DE BARASONA

Els integrants de Peus de Pork també tenim la secció de kayak, segurament no Ian vistosa com la secció de muntanya, però si val la pena en la meva opinió, fer una petita ressenya dels llocs a on anam  a remar, a més a més el piragüisme és un bon complement al muntanyisme, mar i terra  treballats des de diversos angles.
Hem passat moltes vegades per l’embassament de Barasona, però mai hi havíem remat, és una gran extensió d’aigua que ve del riu Esera, que neix a la vall de Benasque, està una mica passat la població de Graus, famosa per la seva llonganissa.
Hem llogat les embarcacions a l’empresa Eseraventura, ens han tractat molt bé i tenen uns preus molt bons, hem anar avui amb dos kayaks individuals, del tipus insubmergibles.
Aquest embassament fa una forma de L, hem anat fins el final de la part de baix de la L, i després hem remuntat una mica la part més ample i llarga, aprofitant molt el temps que teníem disponible de dues hores, ja que per navegar per  tot l’embassament segurament es necessita una jornada completa.
La tornada ha estat una mica feixuga, ja que el vent ens venia de cara. En tot cas un recorregut fàcil, sense complicacions i amb una aturadeta per berenar.
Assistents: Magdalena i Tomàs. 






































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada