dimecres, 27 de juny del 2018

TORRENT DE PAREIS (EN PUJADA)


Primera sortida de l’estiu a la fresca per terres d’Escorca. Com no podia ser d’altra manera una vegada més hem fet el Torrent de pareix, però en aquesta ocasió en pujada.
Hem aprofitat el bus que baixa diàriament a Sa Calobra, l’hem agafat a l’aturada d’Escorca (restaurant) pel mòdic preu de 2,75 € per cap, el conductor anava a tope i el bus anava completament buit, hem arribat devers les 12:40 i ens hem adreçat a la platja del Torrent, per tocar aigua i donar la sortida, una mica abans de les 13:00.
Al principi molts turistes, emperò a mesura que ens endinsaven dins el Torrent, només hem trobat alguns grups que el baixaven. Particularment m’ha agradat fer els passos en pujada, són molt menys delicats, ja que fas la força per amunt i no et dóna la sensació de perill, a més a més en el pas dels grassos, hem trobat un grupet guiat que baixava i havien posat un cordell que ens ha ajudat a passar-lo, i hem d’agrair que ens han cedit el pas.
Hem dinat a prop de la Cova del Romagueral, i en tres hores exactes, dinar inclòs ens hem situat al final del Torrent i inici del Torrent de Lluc, aquí ha començat un petit calvari, ja que el sol pegava de valent i en Lluís ha petit un principi de cop de calor, una orella que no hi sentia, esgotament extrem i ganes de vomitar, dúiem molt líquid i hem anat dosificant, aturant a les ombres i hidratant molt.
Finalment hem arribat a on teníem el cotxo sense més problemes, dúiem una gelereta i teníem begudes fresques que ens esperàvem.
En total hem estat 4 hores i mitja i el desnivell acumulat ha estat de 650 metres.
Una particularitat ha estat no veure cap animaló d'orelles grosses i cua ample, l'any passat n'hi havia un caramull, no sabem que els hi ha pogut passar!!
Assistents: Lluís i Tomàs.
Mètode MIDE: 3343. Per tant la consideram DIFÍCIL +1









PRIMER GORG













FONT DE DEGOTIS



BALA DE CANYO

PAS DE S'ESTALÓ

SORTIDA PAS DE S'ESTALÓ





PAS DELS GRASSOS -ESTRENYEU-VOS













CABOTINS



















PAS DE S'ARGOLLA






S'ENTREFORC

SA FOSCA




TORRENT DE LLUC





QUARTER DE CARABINERS


ES GENERAL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada