dimarts, 1 de setembre del 2020

SEMINOCTURNA A CALA EN TUGORES

 


Les llunes plenes són una bona excusa per a sortir a fer una caminada seminocturna, sortir d’horabaixa, veure la posta de sol, la sortida de la lluna, nedar, i sopar amb un bon tassó de vi.

Avui hem deixat els vehicles al Cap de Salines per anar vorera de la mar en primera instància a la platja des Caragol i després arribar a Cala en Tugores en un recorregut pla, sense cap problema d’orientació, ja que es va entre la mar i una xarxa metàl·lica que separa el món públic de la propietat privada, el bé del mal, la claror de l’obscuritat.

Els darrers que havien anat a la platja des Caragol ja estaven de partida, a Cala en Tugores només hi havia una barca fondejada, després ha arribat un catamarà, nosaltres hem sopat una mica, na Marga duia un quilo d’ensaladilla del LIDL i na Maria Antònia un pastís d’ametlles del Forn de can Binimelis, Tot de fabricació artesana, jo he dut un vinet Somontano  Roble de Los Navateros i hem contat algunes històries reals, com la del Peugeot com unes cases.

A les 9 en punt i tal com mana la llei vigent ens hem aixecat i hem fet la tornada, ja que no es pot romandre a les platge s a partir d’aquesta hora, fent el mateix camí de tornada, ara ja a les fosques, a mi el frontal no m’ha funcionat, gràcies que na Maria Antònia m'ha deixat un llum d’oli de lli per a poder fer la tornada, ja que la lluna no volia sortir.

A mig camí de tornada i dins la fosca ens hem creuat amb un pagès, que ens ha dit que avui era el millor dia de l’any per veure el planeta Neptuni i que el teníem a la vista, efectivament es veia un llum brillant damunt la mar, hem quedat bocabadats, fins que unes passes després hem pogut comprovar que era el llum de un “velero”, el pagès es veu que no era un mestre de l’astrologia.

Finalment hem arribat al cap de salines, la lluna si que ara ja havia sortit esplèndida damunt el far.

En resum, ruta d’anada i tornada, de 9 quilometres de distància realitzada en 2 hores i mitja sense comptar aturades i sense desnivell.

Assistents: Maria Antònia, Marga i Tomàs.

Mètode MIDE: 1112. Per tant la consideram FÀCIL +1

FAR CAP SALINES

CABRERA








ES CARAGOL

CONSTRUCCIONS DE UN PASSAT QUE JA NO ÉS




GRANOTA


CALA EN TUGORES


POSTA DE SOL




BRINDANT PER LA NOVA NORMALITAT











FOTOS CEDIDES PER NA MARGA I NA MARIA ANTÒNIA



BELLEZAS DE LA NOCHE























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada