dissabte, 12 d’agost del 2023

DE SA COLÒNIA DE SANT JORDI A PLATJA DES CARAGOL



Nova ruta semi nocturna per la zona sud de Mallorca. He deixat el vehicle a prop de sa Cala del costat del port de Sa Colònia de Sant Jordi, des d’on he sortit.

La ruta no té cap problema ni de orientació ni orogràfica, es va caminant tant pel sender que hi ha paral·lel a la costa com per la mateixa platja, en començar encara que el sol ja estava baix encalentia molt, a mesura que ha anat passant el temps una lleugera brisa, ha fet més còmode la caminada.

El recorregut va alternant platges amb zones rocoses, passam primer per sa platja des Dolç, seguim per Delfí, Es Carbó, després una zona rocosa i arribam a la magnífica Cala en Tugores, novament zona rocosa per arribar finalment a sa Platja des Caragol, un gran arenal.

Encara que he fet el recorregut tot sol, havia quedat amb na Sònia i n’Ino al Caragol, ells m’han dit que sortirien del Cap Salines, i efectivament ens hi hem trobat, hem nedat, menjat i parlat una estona veient la magnífica posta de sol, ja a les fosques cadascú ha tornat per allà a on havia vengut.

En definitiva, ruta d’anada i tornada de 15 quilometres, sense desnivell, efectuada en 5 hores comptant aturades.

Assistent: Tomàs.

Mètode MIDE: 1213

LLOC DE SORTIDA


PORT DE SA COLÒNIA
ILLOT DE NA GUARDIS
PLATJA DES DOLÇ
ES CARBÓ
AVIONETA CAP EL SOL
CABRERA
CALA EN TUGORES
PART OPOSADA DE CALA EN TUGORES
ES CARAGOL
DES DE SA PLATJA DES CARAGOL. VA PER TU LLUÍS.💚💛💜
SEMBLA UN SOROLLA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada