diumenge, 9 de juny del 2019

SON SERRA DE MARINA-SA COLONIA DE SANT PERE

Ruta vespertina costera entre les localitats de Son Serra de Marina i Sa Colònia de Sant Pere pel sender marcat com a GR 222.
Deixam el vehicle a l’aparcament que hi ha a Son Serra de Marina, al costat de dos restaurants, per anar pel sender que està dins la zona dunar  demarcat amb cordes i palos de fusta, el sender és bastant arenós, per tant a estones val més sortir d’ell i caminar per les voreres, fent la marxa més còmode.
Hi ha un moment que es deixa aquesta sender per anar per una zona de platja, fins que es passa per un pont de fusta, a on hi ha una zona urbanitzada, passam aquesta zona i seguim arran de la mar, fins que amb una sèrie de revolts assolim la localitat de Sa Colònia de Sant Pere.
Donam la volta en un xalet semi derruït i abandonat, una joia més d'aquesta Mallorca a on és molt fàcil aixecar una construcció il·legal i molt difícil enderrocar-la, un cop d’ull a dins per les finestres esbucades, ens mostra que segurament hi ha qui hi va a passar estones dins la porqueria.
La tornada, enlloc de fer-la pel sender dunar, la feim arran de la mar, per damunt les algues i les roques, fins que arribam de nou a Son Serra de Marina.
En definitiva, ruta molt fàcil, sense desnivell, realitzada en 1 hora i 50 minuts, molt aconsellable els mesos d’estiu ja que al final et pots donar un bon bany a la mar, nosaltres ens dutxarem a les dutxes que hi ha a la platja i després anàrem a fer el final feliç al restaurant El Sol, situat allà mateix.
Assistents: Magdalena i Tomàs.
Mètode MIDE: 1112. Per tant la consideram FÀCIL +1

MARQUES DEL GR 222

BRAÇ DE MAR

CONSTRUCCIONS EN FORMES EGIPCIES

SENDER DUNAR


CREUANT EL PONT

SA COLÒNIA DE SANT PERE I CAP DE FERRUTX

XALET ABANDONAT A PEU DE PLATJA

INTERIOR XALET. PARADIS DE GRAFFITERS

BEC DE FERRUTX

PORT DE SA COLÒNIA DE SANT PERE

CALETA



CREUANT EL PONT A LA TORNADA




ART NATURAL

SA MADONA I ES GENERAL

POSTA DE SOL

ESCULPTURA NATURAL

ARRIBANT A SON SERRA DE MARINA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada