dimecres, 8 de novembre del 2017

PAS DE SA RATA-PAS DE SA BIGA-GRAN FESA DE PUIGPUNYENT

La sortida d'avui ha estat per gentilesa del Grup Verderol -Extrem. Grup que només organitza exursions de 5 damunt 5.
En aquesta ocasió hi havia tres fites principals, el pas de Sa rata, en pujada, el Pas de Sa Biga en baixada i finalment sa Gran Fesa de Puigpunyent per passar una mica l'estona.
El dia es presentava fresc i amb possibilitats de pluja, emperò no ha caigut ni una gota. Tot hauria anat bé, si l'amo de Son Calitxo, a mitja escursió no hagués aparagut ams sos calçons baixos, interromptent el silenci de la muntanya queixant-se que uns desconeguts li havien robat s'escopeta mentre feia del cos, derrera unes carritxeres. La cosa no ha anat a més, ja que l'home ha vist que nosaltres res teniem que veure amb tal robatori.
Una vegada fets els passos corresponents, els integrants del grup, hem arreglat algunes fites del camí, que alguns personatges podrien haver descol·locat.
En acabar la caminata, hem trobat dues truges que donaven de mamar a uns porcellins i també un verro i una truja que jugaven derrera una barrera.
Finalment el gros de l'expedició ha acabr compartint unes ceveses al millor bar de Puigpunyent, fent la crònica del dia. En aquesta ocasió el grup estava format pe`n manuel, en Cèsar i el que subscriu en Tomàs de de ca`s Psiquiatra.
Metode MIDE: 3453. per tant la consideram Difícil.































































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada