dissabte, 11 de novembre del 2017

SERRA D'ALFÀBIA I PUIG JOU

Excursió clàssica la d'avui que hem començat en aquesta ocasió des de la vall d'Orient.  Amb una pujada de uns 600 metres de desnivell hem aasolit la primera fita del dia que era la Serra d'Alfàbia en la seva part oest, és el lloc a on es sittuen les antenes de telefonia i televisió.
Ja en la pujada s'ha anat tapant la visió per una boira que cada vegada era més espesa, una vegada hem arribat a a la part més alta, hem anat crestejant fins que hem arribat a Alfàbia Central, lloc a on hi ha el punt geodèsic, aquí ha estat a on ha succeit el primer problema del dia, ja que hem estat fent voltes durant dues hores en bucle, passavem pel mateix lloc una vegada i una altra fins que es veu que la boira que ens havia estormiat ens ha alliberat i hem sabut recuperar el camí.
No hem pogut pujar a la part est de la Serra, ja que no veiejm absolutament res, així tampoc hem vist la Penya de s'Anyell.
El que si hem localitzat ha estat el pas des Jou, com que teniem temps hem fet el cim del Jou i hem pogut deleitar-nos finalment amb un cocido canàrio, gentilesa de na Mer, que tot el temps del trajecte ha transportat una perola amb una dotzena de racions.
FInalment hem baixat pel Coll des Jou, a on hem trobat una  rata searda que devia fer 20 centimetres sense comptar la cua, segurament era una mutació genètica produida per les radiacions de les antenes de Alfàbia.
Hem estat un total de set hores de les quals n'haurem caminat sis, i han pàrticipat 7 persones humanes en l'esdeveniment d'avui.
Metode MIDE: 2433. Per tant la podem considerrar Mitjana +4


























































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada