dijous, 1 de febrer del 2024

DE MONTUIRI A SON SASTRE



Per a dur a terme la ruta anam fins a Montuiri, a la rotonda d’entrada al poble, sortim per la via de servei a ma dreta i al cap de un quilòmetre deixam els vehicles, en una explanada just al costat del pont que travessa l’autovia.

Agafam el camí de So Bascós, en arribar al final del camí giram primer a ma dreta i després a ma esquerra per agafar el camí de Son Sastre pel que caminarem una estona, arribam al punt més alt del dia, el coll dels Xorics, des d’on tenim una bona vista de Montuiri.

En passar el lloc del mirador giram a ma esquerra, caminam per un tram curt i tornam girar a l’esquerra per arribar enmig de un pinar a la Fon t de Son sastre, deixam la font i seguim pel camí d’on veníem, el camí des Saig, a on aturam a berenar al costat d’una  casa en runes.

Després de berenar, seguim pel camí i fem dos girs de 90 graus a la dreta, per agafar el camí de Son Massanet, fins que arribam al Camí Vell de Porreres, tancant el cercle en creuar amb el camí de Son Bascos i al poc, arribar a on tenim els vehicles.

En definitiva, ruta circular de 9,1 quilometres, amb un desnivell positiu de 100 metres, realitzada en 2hores i 45 minuts, comptant aturades.

Mètode MIDE: 1212. FÀCIL +2

SON TROBAT


SA TALAIA
SON REUS 
MUNTANYA DE CURA
MONTUIRI DES DEL MIRADOR DELS XORICS
FONT DE SON SASTRE
DES DE SA FONT DE SON SASTRE. VA PER TU LLUÍS.💗💗💗

LLOC DEL BERENAR
FONT
GRUP DIJOUS EN MARXA

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada