diumenge, 3 de març del 2024

ROCA DEL SOL



Primera ruta d’aquesta nova estada pel Pirineu, arribam de matinada a Barcelona amb el vaixell i ens dirigim cap a la Vall de Benasque, fins El Run, a on deixam els vehicles i començam la caminada.

Derrera el refugi de El Run, surt el PR-HU-50, la pujada és exigent direcció la Sierra de Chía, hi ha molta neu caiguda el vespre, però el dia és excel·lent amb sol i bona temperatura.

Sense abandonar el PR, arribam a un creuament a on agafam a ma esquerra el PR-HU-51, que és el que arriba a Plan envoltant tota la Serra de Chía, la pujada no és tan exigent però seguim ascendint per la pista ample i ara ja amb 20 centimetres de neu, arribam ala Roca del Sol, un fantàstic mirador sobre la vall.

Seguim per la pista, fins que arribam a un desviament a ma dreta que ens pujaria a la base de la serra, a on hi ha un petit refugi, però per l’hora que és i l’estat del camí, decidim tornar enrere, pel mateix camí d’anada.

A la tornada ens hem aturat a visitar l'Ermita de Nuestra Señora de Gracia. romànica del segle XII.

En resum, ruta d’anada i tornada de 12 quilometres, amb un desnivell positiu de 600 metres, realitzada en 4 hores i mitja comptant aturades.

Mètode MIDE: 2223. MODERADA +1

VALL DE BENASQUE

LA PRESIDENTA AMB EL GALLINERO I URMELLA AL FONS
PICO BACIERO
DES DE LA ROCA DEL SOL. VA PER VOSALTRES  LLUÍS I JOANA. 💓💖💓
EL RUN
ERMITA DE NUESTRA SEÑORA DE GRACIA I A DALT LA ROCA DEL SOL


IMATGES CEDIDES PELS COMPANYS

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada