dimarts, 16 d’abril del 2024

CATEDRAL DEL SENDERISME



Primera ruta d’aquesta estada a Alacant amb Viatges IllencsTrekking. Ruta denominada La Catedral del Senderisme pels seus 6800 escalons al llarg del recorregut.Ens dirigim a Fleix, poble de la Marina Alta i deixam el vehicle a l’aparcament del poble, just des d’aquest punt, cercam les indicacions del  PR-CV 147. La ruta es pot realitzar en les dues direccions, ja que és circular, nosaltres optam per la que va en contra de les agulles del rellotge.

Passam per la font Grossa i al poc, sortim de la carretera asfaltada per la dreta, per anar baixant per primera vegada al cau del riu Girona, denominat en aquest tram el Barranc de l’Infern, passam per un forat, a la baixada, tot d’una en arribar al riu iniciam la pujada per la vessant contrari, passam pel pou de La Juvea, i al poc arribam a un coll, a on trobam les Juvees d’Enmig.

Des del coll, iniciam una nova baixada al riu Girona, el travessam i de nou tornam a pujar cap a les denominades Juvees de Dalt, passam per la Font del Reinós i de nou i per tercera vegada tornam a baixar, aquesta vegada baixam pel barranc de Racons, per definitivament fer la tercera i definitiva pujada, passam pel poble de Benimaurell i des d’aquest en lleugera baixada arribam a Fleix.

En definitiva, ruta circular de 14,5 quilometres, amb un desnivell positiu de 830 metres, realitzada en sis hores i quart comptant aturades.

Mètode MIDE: 2223. MODERADA +1






RENTADORS DE LA FONT GROSSA


PRIMERA BAIXADA AL BARRANC DE L'INFERN


FORAT


RIU GIRONA

TRAM D'ESCALONS

BARRANC DE L'INFERN


POU DE LA JUVEA

SERRA DEL CAVALL




FONT DEL REINÓS

DES DEL BARRANC DE L'INFERN. VA PER TU LLUÍS.💝💝💝




BARRANC DE L'INFERN





JUVEES DE DALT











RENTADORS DE BENIMAURELL


 IMATGES CEDIDES PELS COMPANYS

1 comentari: