divendres, 15 d’octubre del 2021

EL SARDINERO/FARO DEL CABO MAYOR



La ruta que es descriu avui, no és de muntanya, es pot dir que és una ruta semi urbana, però si que passa per llocs naturals que val la pena visitar.
Sortim de l'avinguda de Los Castros, ample i que alberga una bona part de les escoles i universitats de Santander, caminam direcció a la mar a on arribam, a ma dreta ens queda una petita península a on hi ha el Palacio de la Magdalena, que també es pot visitar, allargant una mica la ruta.
En arribar a la mar i deixant la magnífica platja del Sardinero a ma dreta caminam fins el final del passeig, a on hi ha el Hotel Chiqui.
Hem de tenir en compte que el passeig es talla, per tant hem de cercar una pujada per damunt  de l'hotel i anar vorejant la costa, passam pel Cabo Menor, a on hi ha un mirador.
Fem tota la volta al Cabo, a on en Revilla y sus secuaces, han col·locat estratègicament un Golf, quins collons, usurpar els espais naturals en detriment de uns porquets rics.
Després de passar pel cabo Menor, ens dirigim al Cabo Mayor, aon aquesta vegada si l'espai interior està destinat a una bona causa, és un camp per anar a exercitar amb els cans.
Hem anat fins el mirador i després al far a on hi ha una zona d'exposicions i una cafeteria, aon hem begut un Martini Rosso.
Per a finalitzar la ruta hem tornat a Los castos passant pel  barri de Cueto, que sembla una zona per a gent ben dotada econòmicament.
Assistents: Magdalena i Tomàs.


EL SARDINERO I PENÍNSULA DE LA MAGDALENA

SURF MESCLAT AMB PARAPENT

AL FONS EL CABO MENOR

ES GENERAL



FAR EN EL CABO MAYOR


PLATJA DE MATASLEÑAS

CABO MENOR


CABO MENOR I LA MAGDALENA AL FONS


ZONA PELS CANS




ARRIBANT AL FAR


MONUMENT DERRERA EL FAR



CABO MAYOR DES DEL MIRADOR DEL FAR







ES GENERAL I EL MARTINI ROSSO


CASA SINGULAR

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada