divendres, 8 d’octubre del 2021

DE CAP SALINES A COLONIA SANT JORDI



Avui dia de Santa Pelàgia hem aprofitat el dia estiuenc que ha fet per fer una ruta marítima amb bany inclòs amb el grup Illencs Trekking.

Hem deixat vehicles al punt d’arribada i hem anat amb altres al punt de sortida, el far de Cap Salines. La ruta no te cap problema, ni de desnivell, ni de orientació, per tant simplement és seguir la línia de la costa, hem passat en primer lloc per la Punta Negra, a on trobam la única construcció de tota la zona un xalet que ja sabem de qui deu ésser, a l apunta alguns escars i també trobam alguns ancoratges vells de ferro.

Seguint la línia de costa arribam al primer gran arenal, la platja des Caragol i  més tard a la Cala En Tugores, amb les seves característiques muntanyetes d’algues mortes que li donen un encant especial. Hem aprofitat per berenar una mica a n’aquesta cala, en partir hem vist un motor dins l’aigua  i roba presumiblement d’alguna de les”pateres” que han arribat per la zona.

Després de passar per algunes puntes rocoses hem arribat al segon gran arenal del dia, la platja des Carbó, a on hem aturat a fer la pausa pel bany, l’aigua avui perfecta, només una mica fresca al entrar, la mar plana i l’espectre del Pirata ben  a prop. Molts nudistes per aquestes contrades, culs, perrusses, raves i mamelles al aire, la humanitat està completament perduda, no hi ha ni ordre ni concert, nosaltres naturalment ens hem banyat ben tapats, com a persones de reconeguda moral.

Després del bany, hem seguit, els illots de na Moltona i na Guardis, no s’han mogut, allà estan com sempre han estat, també alguns illots més petits, hem passat per un porxet a on ens hem fet la foto oficial i després hem acabat la ruta passat pel tercer arenal la platja des Dolç i finalment arribar al Port, a on hem fet el final feliç, això si de begudes no espirituoses, nosaltres no som d’aquesta gent que acaba bevent alcohol després de fer una ruta, som persones series, sanes i de moral estricta.

Hem tornat al far a recollir als cotxos complint les normes cíviques, de trànsit i de comportament Covid. Qualsevol fet contat a la crònica d’avui pot ser real per pura coincidència.

En resum, ruta lineal de 10 quilometres i mig, sense desnivell, realitzada en sis hores comptant aturades.

Assistents: Rosi, Lourdes, Alícia, Merche, Miguel, Martí, Pako, Toni, Ino, Juan i Tomàs.

Mètode MIDE: 1112. FACIL +1


FAR CAP DE SALINES





PLATJA DES CARAGOL

PUNTA  NEGRA

CABRERA

RETROSPECTIVA


PLATJA DES CARAGOL



ILLOT D'EN CURT


CALA EN TUGORES


EL GRUP BERENANT



UN LLOC IDIL·LIC



BUNKER

PLATJA D'ES CARBÓ


LLOC DE BANU AMB CABRERA AL FONS





ARRIBANT A LA COLONIA DE SANT JORDI


GRIP ILLENCS TREKKING



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada