dimarts, 25 de febrer del 2020

EMBASSAMENT DE CAVALLERS I CASCADA DE RIUMALO



Avui hem passat a Catalunya per anar a fer la ruta, hem anat a un lloc únic pel que fa a la seva arquitectura, la Vall de Boí, amb unes esglésies del romànic,  fantàstiques, pels seus espectaculars torreons.
Hem passat tota la vall i després del darrer poble, Caldes de Boí, hem anat fins la base de la presa de Cavallers, en condicions normals els darrers 4 quilometres romanen tancats, ja que la carretera és molt estreta i s’hi acumula molta neu, però com es pot veure al reportatge a més de 1800 msnm, no hi ha res de neu actualment.
Des de la base de la presa, hem agafat un camí que puja fins a dalt, per la seva dreta, en pocs minuts, ens hem situat al costat esquerra de l’embassament, amb un nivell bastant baix d’aigua. El camí transcorre sempre per aquest costat, amb lleugeres pujades i baixades, només hem trobat un petit problema, una llengua de neu, situada en una zona ombrívola quasi tot el dia que envaeix el camí, i com que la neu estava bastant dura, hem decidit salvar el problema baixant una mica i tornat a pujar , millor així que arriscar-nos a patinar.
Hem arribat fins a l’altre costat de l’embassament per anar després fins la cascada de Riumalo, hem tornat enrere i hem dinat al cap de l’embassament. El camí de tornada pel mateix camí.
En resum, ruta d’anada i tornada, amb poc desnivell i realitzada en un poc més de tres hores comptant aturades.
Assistents: Magdalena i Tomàs.
Mètode MIDE: 2222. Per tant la consideram FÀCIL +4


PRESA DE CAVALLERS




EMBASSAMENT DE CAVALLERS










CUA DE L'EMBASSAMENT DE CAVALLERS




CASCADES DE RIUMALO








ES GENERAL DE CUL


SA MADONA DEL PSQUIÀTRIK





CONSTRUCCIÓ ANÒNIMA


ESGLESIA D'ERILL LA VALL






ES GENERAL ASSEGUT



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada