dilluns, 19 d’abril del 2021

CASTELL DE SANTUERI-COVA CALENTA

 


La sortida d’avui ha estat una matinal amb final feliç de un gran dinar de germanor amb el Grup “Caminant els dilluns”, per a commemorar el nostro primer aniversari, que fou el febrer.

Hem deixat els vehicles a l’aparcament habilitat del Puig de Sant Salvador, des d’on hem partit cap el Castell de Santueri, pel camí que surt del costat de l’aparcament, el camí no te massa complicació però et pots despistar en qualque creuament i equivocar-te.

Hem passat pel costat esquerra del puig de sa Comuna Grossa, després de una forta baixada i seguidament ens hem dirigit al Castell de Santuari, actualment no es pot visitar, ni pagant, per tant només hem pogut arribar a la barrera de l’entrada.

Hem aprofitat per a berenar una mica i després hem baixat fins sa Cova Calenta, una de les que hi ha per la zona, ens ha costat trobar-la, però després hem pogut marcar el gran pi que hi ha a l’aparcament del Castell de Santueri, com la referència per a poder localitzar-la.

Hem estat una bona estona dins la cova, la qual te diverses sales, hem pogut veure algunes pintades a dins, obra de degenerats, sort que la pintura actual no dura tant com la dels avantpassats.

HI ha hagut moments de tensió quan en Jordi s’ha extraviat, no el trobàvem, finalment l’hem tret de dins un forat, sa i estalvi, havia ficat el cap i no el podia treure. Tal com es pot veure a les imatges, aquesta cova està plena d’ànimes perdudes, que es fan reconèixer amb les clàssiques “orbes”, formes redones brillants que només es poden veure a les fotos i que en canvi no les podem veure directament, són fets misteriosos de una dimensió  molt desconeguda per les persones humanes.

Hem sortit de la cova i ens hem reunit amb la rest del grup que ens esperava a defora i que per diversos motius no han volgut penetrar en les seves pregoneses.

Hem tornat al Puig de Sant Salvador, pel mateix camí de pujada, i hem anat a la zona recreativa a la nostra gran feina del dia, el gran dinar preparat pels magnífics cuiners Jordi “RataTui” i en Miquel Àngel “U Torero” i el Gató magistral de na Marga ”Sa Cranca”

Nosaltres sempre complim la llei i la normativa vigent, per tant ens hem distribuït de forma que cadascú seia amb els seu convivent o a un metre i mig de distància, la sort és que a l’àrea recreativa només hi havia una taula ocupada i ens hem pogut distribuir de forma equidistant. Per cert els de la taula ocupada han volgut baixar una senyora amb cadira de rodes, els hem ajudat, però malauradament ha caigut i ha donat una volta de campana, tot ha acabat amb un susto, i amb una copa d’herbes mesclades la senyora ha reviscolat.

Després del magnífic dinar, la Sra. Presidenta del Grup, ha dirigit unes paraules de fraternitat als assistents, per finalitzar visitant la capella i pel mòdic preu de 1 €, escoltar uns minuts de música celestial amb encesa de llums, tot un espectacle religiós, molt cermonial i gran colofó de fi de festa.

En resum, ruta de 11 quilometres de distancia d’anada i tornada, amb un desnivell positiu de 520 metres realitzada en 4 hores i 15 minuts comptant aturades.

Assistents: Marga, Maria Antònia, Katrina, Miquel Àngel, Jordi, Jaume, Arthur i Tomàs.

Mètode MIDE: 2223. La consideram MITJANA +1


CASTELL DE SANTUERI AL FONS



ENS ANAM APROPANT AL CASTELL



CASTELL DE SANTUERI


ES GENERAL DEMANANT PAS



TORRE PRINCIPAL

GRUP "CAMINANT ELS DILLUNS" A LES PORTES DEL CASTELL

BAIXANT CAP A LA COVA CALENTA


BOCA COVETA

ENTRANT A LA COVA PER LA PRIMERA BOCA


ES PODEN APRECIAR LES ORBES

UNA ORBE MISTERIOSA

COLORS OCRES



UNA ALTRE ORBE

NA MARGA CONTROLANT L'ESPAI

LES ORBES SEMBLEN NEULES

UNA CRIATURA MONSTRUOSA PETRIFICADA

EN JORDI RATATUI ENVOLTAT D'ORBES



EL GEENRAL FA POR A SA FOSCA

EN VOLAT I SA CRANCA



EL SALVADOR

L'HOSTATGERIA

EN JORDI ENCALANTINT SES PILOTES

EL FANTÀSTIC GRUP DELS DILLUNS

LA SRA PRESIDENTA AMB EL GATÓ DE MALORCA


 MIQUEL U TORERO I JORDI RATATUI, CUINERS OFICIALS DEL GRUP

IMPRESSIONANTS PILOTES

FRIT DE DISSENY



S'ALTAR













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada