dilluns, 7 de març del 2022

COR DE JESÚS-ERMITA DE MARISTEL·LA



Arriba la temporada turística i el personal que fa feina en aquest gremi comença  a ser cridat a files. Obrin hotels, restaurants, souvenirs i cases de relaxing, el turisme ho envolta tot, i Com sembla que no vol ploure, “las calores” vindran aviat. Per tant, avui hem fet una ruta amb dinar de germanor a l’àrea recreativa de Son Tries, per tot aquell personal que no ho tendrà tan fàcil per venira caminar, si treballa.

Hem deixat els vehicles a l’aparcament de l’àrea recreativa i hem sortit de la ma de la presidenta del Grup dels dilluns na Marga, més coneguda en l’àmbit muntanyenc com Sa Cranca de Porto Petro.

Avui, no puc fer una descripció fiable de la ruta, vull ser clar i sincer, ja que hem estat entre l’àrea recreativa; Maristel·la , el mirador de Son Poquet i el Cor de Jesús, sense fer una traça definida, anàvem de forat en forat, d’avenc en avenc, hem vist sitges, forns de calç, aljubs, forats, feses, alguns miradors naturals, coves i balmes, sense seguir una ruta concreta. A estones hem anat per senders, altres per camins i altres fora traça, en tot cas, si que hem arribat al Cor de Jesús i a l’ermita de Maristel·la, baixant finalment pel sender que surt de la casa de neu de sa Fita del ram i arriba a la carretera del Verger, des d'on hem caminat una estona per arribar novament a l’àrea recreativa de Son Tries.

Com he comentat, avui hem fet una torrada de germanor, de carn i verdures, amb coques de preves i llomillo de vedella, coca aferrada, formatge , fuet, escalivada, regat amb vi dolç de garroves, Rioja de criança, cervesa, rebentat de Terry i ensaïmada de crema de Porreres. Avui s’han adjudicats els mal noms als que no en tenien, per tant en Miquel Àngel ha quedat com en Myotragus Boisei i en Ramon com s’Esparrai des Traç.

Sa Presidenta ha pres la paraula per dir unes paraules en relació a la nostra vida coma Grup de Muntanya, hem passat comptes pecuniàries i hi ha hagut un record per a totes les víctimes de les guerres inútils, també s’ha parlat de temes de medicina i finalment hem fet un repàs dels amorios i desventures dels membres del grup.

En definitiva, ruta circular de 8 quilometres de distancia amb un desnivell positiu de 600 metres, realitzada en 3 hores i 50 minuts.

Assistents: Marga, Alexandra, Miquel A1, Miquel A2, Ramon, Jordi i Tomàs.

EL GRUP AL PRIMER ALJUB


PAS PER UN MARGE

ESPORLES



PRIMER AVENC

FESA

SEGON AVENC


GRUP CAMINANT ELS DILLUNS AL COR DE JESÚS



EL POBLE D'ESPORLES CONFIA EN DEU LO NOSTRO SENYOR

TERCER AVENC


ERMITA DE MARISTEL·LA



U TORERO, GRAN CUINER I MILLOR PERSONA


PRIMERA COVETA

INTERIOR ALJUB 


S'ESPECTRE DE S'ALJUB

EXTERIOR DE S'ALJUB


FORTA BAIXADA

SEGONA COVETA


GUAPOS I FAMOSOS

SA CRANCA DE PORTO PETRO


SES REINES DE LA RUTA 

ES GENERAL, RIGOR I DISCIPLINA

TRIPLE B, ENMIG DEL CÀRRITX



BON PROFIT


AGRAIMENT GRUPAL A SES TORRADORES!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada