dilluns, 9 de juliol del 2018

BARRANCO MIRAVAL INFERIOR

Per anar descansant i a la vegada no afluixar, avui hem fet una activitat aquàtica en el riu Yaga, hem fet la darrera part practicable i que arriba pràcticament al poble de Hospital de Tella.
El recorregut una vegada dins el cau del torrent dura més o manco 4 hores. Es fa una aproximació per una pista forestal amb un peatge pel mòdic preu de 3 €, que dóna dret a passar i aparcar. S’han de deixar cotxes al poble per després tornar a cercar els cotxes que s’han deixat a dalt.
És un torrent de iniciació, sense ràpels, hi ha cascades, tobogans, salts i el poden fer nins a partir de 8 anys d’edat.
La primera part és la més atractiva, es passen per llocs molt estrets, duu molta aigua i per tant s’ha de nedar molt. A la meitat ens hem aturat a dinar, i han aparegut els primers niguls, que més tard durien una forta turmenta de calabruix, com a bolletes de jugar, que ens acompanyarien fins el final del trajecte. El casc ens ha salvat de patir els cops que et donen aquestes bolles al caure.
Finalment hem arribat al final del trajecte, fent a peu uns pocs metres per arribar al poble, seguia plovent i no ens ha quedat més remei que posar-nos roba seca en la fragoneta o en un porxo que hi havia a prop de un restaurant.
Assistents: Lluís, Magdalena, Marga, Jordi i Tomàs.
























































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada