dissabte, 14 de juliol del 2018

RÀFTING RIU ESERA

Nova sortida aquàtica, en aquesta ocasió al riu Esera i fent un Ràfting.
Ens hem trobat al restaurant Turbón de campo, a on Rios del Pirineo, la empresa contractada té les instal·lacions, ens hem canviat, ens em posat el neoprè, el casc i els escarpins i hem anat al lloc de sortida a l’altre costat del poble Campo, avui dissabte hi havia moltes embarcacions a punt de sortir, nosaltres que ja tenim experiència hem rebut les instruccions ràpidament i hem sortit els primers.
S’ha de dir que el cabdal del riu només es practicable en unes determinades hores, ja que les empreses elèctriques són les que amollen o aturen l’aigua i quan menys aigua hi ha el temps  que el riu és practicable, és menor.
El riu Esera, junt al Noguera Pallaresa, és un dels millors per fer ràfting l’estiu, aigües netes, amb un traçat molt entretingut, diversos bots espectaculars i les conegudes piràmides del Esera.
En tot moment el control de l’embarcació ha estat absolut, el guia ens ha felicitat, i ens ha dit que era el millor viatge que duia aquest estiu, sense cap dubte la potència i  disciplina dels remadors ha estat l’adequada.
El recorregut de uns 15 quilometres ha acabat a prop del poble de Santaliestra, abans la companyia ens prepara un picnic a la vorera del riu, fet que només fan ells, les altres companyies no tenen aquest detall.
Assistents: Magdalena, Marga, Lluís i Tomàs.

https://youtu.be/9wnTa97n2Uc


































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada