dijous, 3 d’octubre del 2019

CORNADOR GRAN-SEMENTER GRAN



La ruta d’avui ha estat passada per aigua, però com quasi sempre, després del mal temps surt el sol.
He deixat el vehicle a l’aparcament gratuït de Fornalutx, estava ple, hem caminat per l¡asfalt, fins arribar a Biniaraix, a on hem agafat el magnífic camí que puja pel barranc, al poc a començat a tronar, llampegar i ploure, per tant hem fet tota la pujada amb pluja.
En arribar al desviament que puja als Cornadors, la pluja era tan intensa que hem decidit aturar-nos, amb la sort que hem vist el cassetó, al costat de l’antiga presa del torrent, a on només hi caben dues persones, però que ens ha servit per resguardar-nos de la pluja, durant més de mitja hora, han intentat entrar al cassetó dos estrangers, però havíem penjat el cartell de “completo”, després en baixada un grup de 28 també hi volien entrar!!
Quan ha aturat la pluja, hem tornat al camí, sabíem que en mitja hora seriem al refugi de dalt i que la previsió era bona per l’horabaixa, just en arribar al refugi ha fer una turmenta, la boira ho ha tapat tot i hem decidit tornar aturar i esperar, aprofitant per dinar.
La idea era fer tot el circ, Sementer, Puig de Son Palou; coll des Jou i el seu cim, per anar fins el Coll de l’Ofre i tornar baixar pel barranc, però ja dúiem més de una hora i mitja aturats i he decidit  que només aniríem al mirador a dalt del Cornador Gran i després anar fins el Sementer Gran, per després baixar pel mateix camí.
DE cop i volta ha sortit el sol i hem aprofitat per fer els dos cims, després hem baixat i ha tornat a ploure, però ara molt lleugerament. A la baixada hem agafat el camí Vell de Cúber, enlloc del típic del barranc, per variar una mica, i hem arribat a Biniaraix i després a Fornalutx per la carretera, a on hem fet el final feliç.
Assistents: Angeleta i Tomàs.
Mètode MIDE: 2223. Per tant la consideram MITJANA +1





ELS CORNADORS


FANTÀSTIC CAMÍ DEL BARRANC



PAS DEL TORRENT

CASSETÓ A ON ENS HEM AMAGAT DE LA PLUJA


CORNADOR GRAN


VALL DE L'OFRE

L'OFRE


AVENC

CAPERUCITA ROJA ANGELETA

REFIGI XIM QUESADA


SEMENTER GRAN






HA SORTIT EL SOL

PUIG MAJOR TAPAT

SÓLLER






ES GENERAL AL SEMENTER GRAN




PUIG  DES JOU

PUIG DE SON PALOU I SERRA D'ALFÀBIA


CONGRÉS DEL PP, SIUTADANOS I VOX

ANTIGA PRESA


 RETROSPECTIVA DELS CORNADORS,


GRAN ROSSEGUERA AL CAMÍ VELL



BINIARAIX

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada