dissabte, 2 de maig del 2020

CAMÍ VELL DE PINA


Després de 50 dies de no poder sortir a caminar, avui ha estat el dia esperat, encara que amb restriccions horàries i de llocs, per tant la sortida l’he efectuada de ca meva  a primera hora del dematí, encara no havia sortit el sol.
Des del camí de Cas Brau, he anat fins el pont que creua l’autovia i passa a s’altra costat a on hi havia antigament el restaurant Ses Maioles, precisament he agafat el camí de Ses Maioles, per anar fins el final i a ma  dreta tombar ja a al Camí Vell de Pina, diuen que antigament arribava a Ciutat.
El vaig conèixer més salvatge, però actualment fins el primer creuament amb la carretera que va a santa Eugènia està asfaltat. Un cop passat aquest creuament, i ja sense asfalt segueix quasi traçant una línia recta i trobam un segon creuament, el de la carretera que va a Sencelles.
Seguim pel Camí Vell i trobam encara un tercer creuament, no és una carretera pròpiament dita, però crec que també arriba a la carretera vella de Sineu. Aquí el Camí Vell sembla tallat, però s’ha de caminar uns metres a l’esquerra i de nou el trobam.
Aquest és el tram més natural, sense cases i el camí de terra totalment, fins que arribam a un gran xalet que ens indica que ja estam a prop de Pina.
Visita a la plaça de Pina, als rentadors i a la Font, per tornar ja cap a Algaida, però enlloc d’agafar el camí vell, he agafat el de Santa Rita, que surt quasi a Modelmon, després ja per la via de servei he passat per Algaida i he anat cap el camí de cas Brau , per arribar al punt de sortida.
En definitiva ruta feta en solitari, encara que a moments semblava que qualcú em venia a darrera a una certa distancia, de 15 quilometres, sense desnivell i efectuada en 4 hores justes pràcticament sense aturar.
Assistent: Tomàs.
Mètode MIDE: 1113. Per tant la consideram FÀCIL +2

SORTIDA DES DEL PSIQUIÀTRIK


CAN BRUSCA AL CAMÍ DE CAS BRAU

TRAMUNTANA AL FONS

CARTELL DE INICI



CAMPS SEGATS


LLOGARET ENMIG DEL CAMÍ

DETALL DEL CAMÍ VELL


PLAÇA DE PINA

FONT DE PINA

ES GENERAL ALS RENTADORS DE PINA

PIQUES



PUIG DE RANDA

TRAMUNTANA

AMAPOL·LES



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada