dimecres, 11 d’agost del 2021

IBONES DE BRAZATO



Avui vespre he tornat a pernoctar al Refugi de la Casa de Piedra de Baños de Panticosa, i després de la pallissa que em vaig pegar ahir, he fet una ruta més bona de dur a la mateixa zona.

He sortit del mateix refugi per anar a cercar el GR 11en direcció a Bujaruelo, està tot ben senyalitzat, el camí deixa a la sortida de baños unes construccions absolutament des tertalades, testimoni de un passat que ja no tornarà, i que sembla que es van deoxanjt caient per seu propi pes, en un estat decadent.

A partir d'aquí, nomes s'ha de fer que seguir el camí, marcat amb les tipiques senyals blanques i vermelles i en alguns punts senyalitzacions verticals, en alguyns trams hi ha algunes dreceres que pugen de forma més vertical. El GR, no passa per l'Ibón Bajo de Brazato i va directament al de dalt, arribant just a una presa que disposa de un pas sobre elevat a damunt.

He fet una estona la volta a l'Ibón, fins una altre petita presa, aquí el sender finalitza, he pujat damunt un turonet i he pogut veure bé el Ibón Bajo, després he tornat passar pel pas de la presa i he baixat pel mateix camí fins a Baños.

En resum, ruta d'anada i tornada de 11 quilometres de distància, amb un desnivell positiu de 815 metres, realitzada en 4 hores i 15 minuts comptant aturades.

Assistent: Tomàs.

Mètode MIDE: 2223. La consideram MITJANA +1

CONSTRUCCIONS EN RUNES


ZONA DEL GAMO NEGRO





IBÓN BAJO DE BRAZATO



IBÓN DE BRAZATO

PRESA DEL IBÓN

ES GENERAL AL IBÓN DE BRAZATO







PEÑA TELERA AL FONS

BAIXADA CAP A BAÑOS

CUA DE SARGANTANA

EMBASSAMENT DE BAÑOS DE PANTICOSA

BAÑOS VIST DES DEL CAMÍ DE BAIXADA



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada