dijous, 16 de maig del 2019

MIRADORS DELS PUIG DE SA MONEDA, SON OLESA I GEORGE SAND


 Avui hem fet una ruta semi urbana, per les urbanitzacions de Son Olesa i Georges Sand, llocs a on no fa molt hi havia arbres i roques, ara hi ha xalets i faroles.
Hem deixat el cotxo al costat del botador que duu al Port de Valldemosa, uns metres després de ses cases de Son Olesa, caminant direcció al Port des Canonge, es deixa la urbanització de Son Olesa per un petit sender amb un botador  per anar a parar a la Georges Sand, hem anat a cercar sa pujada del Mirador des Puig de Sa Moneda, a on hi ha una petita torre, tancada al públic i ben conservada. Des d’aquest punt, el més alt de la jornada hi ha unes bones panoràmiques de ambdós costats.
Hem baixat i hem anat a cercar un camí de baixada des de dins la urbanització, i ens hem trobat un altre mirador, al seu costat sortia un sender entre les roques i que te una barrera metàl·lica oberta, hem baixat una bona estona, segons el mapa es pot arribar al Port des canonge per aquest sender i també anar cap el Port de Valldemosa i tornar a Son Olesa per baix.
Com avui la idea era només trescar una mica, hem tornat a pujar pel mateix camí, i així poder anar fins el mirador de Son Olesa que ens quedava pendent.
Avui per tant, ruta senzilla, visitant tres miradors, realitzada en tres hores comptant una aturada per berenar.
Assistents: Magdalena i Tomàs.
Mètode MIDE: 1122. Per tant la consideram FÀCIL +2




PAS ENTRE LES DUES URBANITZACIONS




MIRADOR DEL PUIG DE SA MONEDA

MOLA DE SON FERRANDELL

INTERIOR TORRE DEL PUIG DE SA MONEDA

PORT DES CANONGE

CALA DE S'HORT

SA FORADADA AL FONS


INICI SENDER SITUAT AL COSTAT DEL MIRADOR DE LA URB. GEORGES SAND

MIRADOR URB. GEORGE SAND

BAIXANT PEL CAMÍ

DAMUNT UNA ROCA

PUJANT EL CAMÍ

MIRADOR DE SON OLESA



ES GENERAL  MIRANT AL CEL





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada