diumenge, 18 de juliol del 2021

SERRA DEL CAVALL BERNAT

 


Per acabar la setmana , el Grup Sokorrat Express, versió estival de Peus de Pork , va proposar fer la Serra del Cavall Bernat una de les clàssiques de la Serra. Però en una versió reduïda.

Per tant hem deixat el vehicle a l’aparcament del Camí de cala Bóquer, hem passat per  ses cases i desprès hem agafat el camí que va a la platja.

En arribar el coll del Moro, enlloc de baixar a la platja, hem agafat cap a l’esquerra per pujar a la carena de la Serra, a un collet passat el forat més gros. A  primera hora la xafogor ja era insuportable, ens esperava una ornada molt pesada.

En arribar a dalt, hem començat la senda de la serra,  en un terreny aspre i delicat, perill i molta atenció. Avui la nostra intenció era dur a terme una ruta descafeïnada, anar fent sense pujar a totes les puntes de fet hem confós la punta principal i hem anat fins la següent, de la mateixa alçada.

La Serra del Cavall, t’absorbeix, et fa petit, és un repte de primera, passa a passa, metre a metre. Hem arribat a la darrera punta de la Serra i hem començat la davallada, hem pres nota per anar un dia a la Punta Salada i hem arribat a Cala Boquer, as on ens hem donat un bon bany, per agafar el,sender que ens duria finalment a l’aparcament.

En resum, ruta semi circular, de 11 quilometres de distància, amb un desnivell de 450 metres realitzada en 5 hores i 30 minuts comptant aturades.

Assistents: Manolo i Tomàs.

Mètode MIDE: 3453. La consideram  DIFÍCIL +3

PUJADA A LA SERRA D'ALBERCUTX

SERP

COLL DE PUJADA

PUJANT


COVES BLANQUES

PORT DR POLLENÇA


CALA BÓQUER


CAVALL BERNAT





CAVALL BERNAT


FOTAY

ES BOC DES MOLINAT EN PLENA ACCIÓ


PUNTA DE LA SERRA



ES GENERAL AMB CALCETINS

ES GENERAL AMB CALCETINS 2

ES COLOMER

SERRA D'ALBERCUTX


TORRE D'ALBERCUTX



ARRIBANT A CALA BÒQUER

ROCA DE LLIBRE


SA KABRA LLUÏSA

COLL DES MORO

ES MORRAL



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada