dimecres, 13 de juliol del 2022

SEMINOCTURNA A CALA EN TUGORES 2022



Enguany ja fa 10 anys, de la primera edició de la Seminocturna a Cala en Tugores, sempre una nit d’estiu de lluna plena, avui l’hem tornada repetir.

Hem sortit de la platja del Port de Sa Colònia de Sant Jordi, la ruta sense cap tipus de problema d’orientació val al costat del mar, passant per diverses cales, en primer lloc la del Dolç, Els Escars, Cala Dofí, Platja des carbó, Platja de Ses Roquetes, a la vegada passam per davant els illots de Na Guardis, Na Moltona i Na Pelada.  Després de la derrera platja, passam per una zona rocosa, amb diferents puntes, i al passar per la punta de na Barbera, es quan ja intuïm Cala En Tugores, una petita joia del sud de Mallorca, cala absolutament salvatgina, amb la particularitat que sempre està farcida d’algues, formant un gran espectacle natural.

Com sempre el nostre primer objectiu és anar a la punta oposada, sa Punta de s’Aranyó, des d’on podem veure la posta de sol, avui especialment acolorida amb tons vermellosos, mentre ens donàvem un bon bany i anaven arribant els expedicionaris que havien sortit una mica més tard.

Entre una cosa i una altra hem sopat i els Presidents dels diferents Grups Excursionistes que avui han fet acte de presència han dit unes paraules, a part El General que ha fet un míting dels seus, aquest homo no calla ni menjant coca de trampó !!

La volta ha estat efectuada pel mateix camí, arribant de forma escalonada a Sa Colònia, i la majoria dels membres han fet el final feliç a un conegut bar de moda de la zona, a base de cerveses i gelats.

En resum, ruta d’anada i tornada de 12 quilometres, sense desnivell, realitzada en 6 hores comptant aturades.

Assistents: Xavier, Carmen, Marga, Araceli, Sandra, Maria José, Miguel, Raul, Artur, Xisca, Thiago, Tere, Crostóbal i Tomàs.

Mètode MIDE: 2113. FÀCIL +4.

SURTEN ELS PRIMERS

ALS ESCARS
NA GUARDIS
SA DRAGONERA
ES CARBÓ
EL SOL ENCARA PITJA FORT
SA PUNTA ALTA
ARRIBANT A CALA EN TUGORES
UN LLOC ESPECTACULAR
SIMBIOSI PERFECTA
COMENÇA LA POSTA DE SOL
EL PERSONAL DINS L'AIGUA

LA PRESIDENTA DE CAMINANT ELS DILLUNS, SA CRANCA
EL GENERAL, RIGOR I DISCIPLINA
BUBOTES DINS EL MAR
TONS VERMELLOSOS
SORTIDA DE LA SUPER LLUNA DEL CÈRVOL
ARRIBANT A SA COLÒNIA DE SANT JORDI

IMATGES CEDIDES PELS COMPANYS

TRIO SACAPUNTAS
LA BELLO I LA BISTI
FINAL FELIÇ

 

1 comentari: