dimarts, 19 de juliol del 2022

SON SERRA DE MARINA A NECRÓPOLIS DE SON REAL



Avui estava convocat a un dia de platja i paella a Ses Casetes des Capellans, però la veritat és que no som massa de platja, per tant he aprofitat que anava per la zona per fer un tram de costa que no record haver fet abans.

Hem deixat el vehicle a Son Serra de Marina, molt a prop del port, per agafar tot d’una el GR 222, que transcorr per la costa. Com en altres rutes costeres, no hi ha cap problema en la orientació, es tracta d’anar al costat del mar, el camí molt marcat a estones s’allunya del mar, però també es pot anar per damunt les roques.

Passam per diverses edificacions de un temps passat, nius de metralladores, una caseta de civils en runes, al poc passam per la Punta Llarga de Son Real, a on hi ha un altre niu de metralladores, ara travessam s’Arenal des Casat i després arribam a la Necròpolis de Son Real, situat a la Punta des Patró.

Hem fet la visita cultural a la Necròpolis i hem tornat pel mateix camí, una mica abans d’arribar a Son Serra ens hem donat un bany a les netes aigües de la zona, ja que el sol pegava ben fort. Després ens hem desplaçat al Restaurant Ses Pedrisses de Ses Casetes dels Capellans, a on hem pogut degustar una magnifica paella de marisc, begudes a voler i postres pel mòdic preu de 36 castanyes per persona humana.

En resum, ruta de 8,8 quilometres d’anada i tornada, desnivell inapreciable, realitzada en 3 hores comptant aturades.

Assistents: Jane i Tomàs.

Mètode MIDE: 1122. FÀCIL +2

ESCULTURA AL COSTAT DEL PORT DE SON SERRA

ES DOLÇ
ALGUES PUTREFACTES
NIU DE METRALLADORES
CASETA DELS CIVILS
SEGON NIU DE METRALLADORES
AREBAL DES CASAT
TURISME CAVALLISTA


NÚMERO 7
PEDRERES ANTIGUES
NECRÒPOLIS DE SON REAL

EL GENERAL, RIGOR I DISCIPLINA
ILLA DELS PORROS
PENÍNSULA DE LLEVANT
TORRENT DES REVELLAR
IMATGES CEDIDES PELS COMPANYS DE PAELLA




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada