dijous, 7 de juliol del 2022

LLANES A PLATJA SORRAOS



Avui voliem canviar una mica de registre, per tant hem baixat a la zona de costa, concretament a Llanes, hem anat amb els dos vehicles disponibles fins la Platja de Sorraos, hem deixat el primer i amb el segon hem anat a Llanes.

Hem sortit de la part est de Llanes, a on està situat el far de la Punta de san Antón, el port està situat entre aquest far i el que hi ha a la punta de davant, fent un port natural. Hem creuat el port per un pont habilitat i hem anat a cercar la línia de costa.

Tota la part costanera de Llanes, està franquejada per una espectacular zona verda, per on es pot caminar amb una gran comoditat, gaudint de les vistes.

En acabar aquest paseig, comença un sender, a estones passa entre altes herbes, però està ben marcat, no té pérdua, seguim amb les vistes de la zona costanera, passant per El Islote del Peñon, al poc arribam a la Punta de Jarri a on hi ha un magnífic mirador, a les restes de una antiga torre.

Seguim caminant i podem veure una sèrie d’illots, que van canviant de forma a mesura que els veiem de llocs diferents, fins hi tot sembla que ensurten de nous, fins que finalment arribam a la ria de Poo, una entrada de mar que s’estreny i acaba en una magnífica platja.

Pujam per un estret camí i passam per la platja de Portillu, ara ens separam una mica de la costa, i fem un tram del Camí del Nord, per tornar cap a la costa, passant per un camping, hi ha un seguit de platges, de los Frailes,Borizu i finalment la dels Sorraos a on tenim em cotxo.

En resum, ruta lineal de 11,5 quilometres, amb un desnivell positiu de 175 metres, realitzada en 4 hores comptant aturades.

Assistents: Martí, Miguel i Tomàs.

Mètode MIDE: 2223. MITJANA +1

COMENÇAM AL MONUMENT DE LA DONA

FAR DE LA PUNTA DE SAN ANTÓN
PORT DE LLANES
PUNTA DE GURUÑA
MIRADOR DE LA PUNTA DE GURUÑA
ISLOTE DEL PEÑON
UN DESCANS EN EL CAMÍ
ILLOTS
ELS ILLOTS DES DE UN ALTRE PUNT
RÍA DE POO
RÍA DE POO
ILLA DE ALMENADA O DE POO
PLATJA DE PORTILLU
ERMITA DE SAN MARTÍN
CASTRO DE SAN MARTÍN
PLATJA DE CELORIU
PLATJA DE LOS FRAILES
PLATJA DE PALOMBINA
PLATJA DE BORIZU
IMATGES CEDIDES PELS COMPANYS
EL GENERAL ES PREPARA PER LA DUTXA HABITUAL
PIZZES AL PORT DE LLANES

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada