diumenge, 7 de febrer del 2021

DE PORTO COLOM A CALA MURADA



Ruta dominical per la zona de Porto Colom. Hem deixat el vehicle a la part vell de Porto Colom, per agafar un sender de terra que surt a ma esquerra just passada la primera tanda de barques.

El sender ens ha dut fins una zona urbanitzada ja a prop de la mar, a on hem començat a caminat per damunt les roques, deixant enrere els xalets. A partir d’aquí no hi ha cap problema de orientació, es va al costat de la mar, hi ha dues opcions, anar per un senderó o anar més a prop de l’aigua, hem anat alternant aquestes alternatives.

Al cap de una estona hem arribat a s’Algar una cala que no te arena, l’hi hem donat la volta  i hem seguit per les roques, fins que hem arribat a les primeres cases de Cala Murada, una part completament urbanitzada i ja sense atractiu  per a caminar, per tant hem passat per una paret seca i hem anat al costat d’ella donant l’esquena  ala mar, fins que hem arribat a un carrer, molt poc després i a ma esquerra surt un sender quer per l’interior arriba de nou a s’Algar.

Hi ha una naveta per la zona, però des del camí no l’hem vista, per tant no l’hem poguda visitar. El camí interior molt trepitjat, es veu que és una bona zona de passeig per la gent de la zona. Novament hem arribat a s’Algar, però enlloc d’anar directes a Porto Colom, hem seguit un sender que ens ha dut fins a s’Arenal dels Ases, a prop del far del Port, ara ja només ens restava anar fins el cotxo per un passeig habilitat al costat de la carretera. Molta gent amb furgonetes, fent furgoning, amb la taula posada i gaudint del diumenge.

Resumint, ruta circular de 9 quilometres de distància, amb desnivell zero, realitzada en quatre hores comptant aturades.

Assistents: Magdalena i Tomàs.

Mètode MIDE: 1232. La consideram FÀCIL +4.


COVA DES GÀNGUIL


ART I PEDRES


MOLTA ROCA


S'ALGAR I EL PENYAL ROIG

ES GENERAL I LA PUNTA DE SA GALERA AL FONS



BARRACA EN RUNES

SA MADONA DEL PSIQUIÀTRIK

PUIG DE SANT SALVADOR

CAMÍ INTERIOR DE TORNADA

PORTO COLOM AL FONS


S'ARENAL DELS ASES

PORT VELL DE PORTO COLOM

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada