divendres, 8 de desembre del 2023

EL YELMO




Els propers dies tenc previst dues rutes exigents, per tant avui he fet una sortida curta, a més a més donaven pluges a la primera part del dia en tota la zona.
He sortit de Hornos, pujant per la carretra de muntanya que va a Capellania, i altres indrets, he conduït 13 quilometres, fins el Refugio del Campillo, a on he deixat el vehicle.
Des d'aquí surt un PR, que puja fins el pico de El Yelmo, curt recorregut, ben senyalitzat, també s'hi pot pujar per una pista.
Per tant, he seguit en tot moment les indicacions, a n'aquesta ocasió si que estan en estat correcte.
Per dues vegades es creua la pista que també puja al cim, a dalt hi ha diverses antenes de telefonia i algunes petites dependències supòs que per temes metereològics.
A mesura que pujava la cosa se emputava, vent fort, molta boira i fred, però he arribata dalt sense més problema, que no poder gaudir de les vistes. Hi ha un petit refugi, a on m'he pogut aixoplugar, he aprofitat per a berenar una mica i abans de sortir m'he abrigat bé, per fer la baixada.
 L'he efectuada pel mateix camí de pujada i s'ha obert una mica el cel, així he pogut copsar algunes imatges, ja que a dalt ha estat impossible.
En arribar a baix he entrat al petit refugi de El Campillo, en perfecte estat i a l'abast de qui vulgui emprar-ho.
En resum, ruta d'anada i tornada de 6,8 quilometres, amb un desnivell positiu de 350 metres, realitzada en 2 hores i mitja, comptant aturades.
Mètode MIDE: 2122. FÀCIL +3


PUNT DE SORTIDA

DE BAIX , NO ES PODIA VEURE EL CIM
SENDER BEN SENYALITZAT
LA BOIRA M'ENVOLTAVA
BANYUTS
AL CIM
DES DEL YELMO. VA PER TU LLUÍS.💗💗💗
NO ES VEIA RES
EL YELMO, EN UN MOMENT DE TREVA DE LA BOIRA
INTERIOR REFUGI
REFUGIO DEL CAMPILLO

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada